• Rembrandt in MuseumShop Den Haag

  Posted on december 18, 2015 by in Jean
  Pinterest

  Van alle oude meesters heeft Rembrandt de meeste zelfportretten vervaardigd. Zijn prachtige zelfportretten zijn wereldberoemd geworden. Ik heb een serie van tien zelfportretten van de oude meester geschilderd. Het is een indrukwekkende serie geworden, waarin ik de in de loop der jaren veranderende stijl van Rembrandt heb proberen weer te geven.

  Jean-Elliot-Rembrandt-Giclees

  Jean Elliot voor één van haar grote originele Rembrandt schilderijen.

  Van de tien portretten zijn acht prachtige en betaalbare Giclées* gemaakt, die in twee verschillende maten A4 en A3 te verkrijgen zijn. Ze zijn nu te koop in de MuseumShop Den Haag. Dat is een onafhankelijke en unieke winkel in Nederland die museum producten verkoopt. Denk bijvoorbeeld aan de oorbellen van ‘Het meisje met de parel‘ of een Mondriaan espresso set of een Delfts Blauwe Tulpenvaas. En nu dus ook Giclées van zelfportretten van Rembrandt.

  U vindt de MuseumShop Den Haag aan het Lange Voorhout 58b in Den Haag. U kunt ook online bestellen via de website van de MuseumShop Den Haag.

  In Studio Jean aan de Thomsonlaan 65 in Den Haag hangen de acht grote originele Rembrandt schilderijen van mij. Kom langs als u ze wilt bekijken.

  *Een Giclée is een speciale druk techniek op hoogwaardig papier waarbij hoge kwaliteit inkt is gebruikt op basis van echte pigmenten.

  Share and Enjoy

4 Responses so far.

 1. Suzanne schreef:

  Amazing work Jean, I am your number one fan.
  I am always in AWE with your paintings.

  Best wishes
  Suzanne

  • Jocelyn Jones schreef:

   Thanks Sue! I appreciate your comment! Best wishes Jean.

 2. pascal schreef:

  Mooi werk Jean, ik ga eens langs bij de Museum Shop in de stad…

 3. Sandy schreef:

  Jean, that’s great! Do you know if that company ships to the States? Perhaps you can let me know. I love your work. Best Sandy