Recycle Kunst Club

Pinterest

Afval? of opvallend leuk materiaal voor nieuwe ideeën?

Recycling is hot! Al jaren proberen verschillende milieubewuste organisaties en burgerinitiatieven ons gedrag milieubewust te beïnvloeden en terecht! Niet alleen moet er een halt komen aan het gemak waarmee we consumeren en afval creëren ook ons bewustzijn kan een upcycle gebruiken. Een goed begin is om afval te gaan zien als gratis materiaal voor kunstzinnige en creatieve ideeën!

Er is zoveel GRATIS materiaal voorhanden om te recyclen!

We maakten in 2012 bijvoorbeeld bloemen, beesten, vliegtuigen, mozaïeken en Robots van recycled materiaal Tijdens de Zomer Recycle Kunst Club voor kids, brengen we het milieu dan ook knutselend en spelenderwijs onder de aandacht.  Met spullen als plasticzakken, flessen, blikken, doppen, stekkers en verpakkingsmateriaal etc kun je al een heel eind komen! Ben je zelf al milieubewust en bewaar je al toiletrollen, plastic tassen, flessen en/of ander materiaal? Heel goed, geef deze spullen een tweede leven en neem ze mee naar de workshop. Maak van die lege blikken tomatensoep een gekke robot, of van lege plastic flessen, doppen en deksels een fantasievogel. Je kunt ook meewerken aan ons reuze mozaïek van doppen en deksels, die we maken voor het De Fahrenheit buurtproject  Opvallend Afval. Deze wordt tijdens de Pareldag op 12 oktober 2013 tentoongesteld in onze etalage!

Ben jij 8 jaar of ouder, creatief en woonachtig in Den Haag? Dan is de Recycle Kunst Club voor kids zeker iets voor jou!

Je zult versteld staan van de creaties die je kunt maken van blikjes, doppen, deksels, potjes, flessen, verpakkingsmateriaal en dergelijke.

Wanneer

De Recycle Kunst Club wordt gehouden in op woensdag middag en vrijdag middagEen workshop van 1.5 uur kost inclusief materiaal en versnaperingen €17,00.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jocelyn Jones; telefoon 06-14178284.

Zie de creaties van de workshop 2013

Share and Enjoy