• Portret van Barack Obama door Jean Elliot

  Posted on maart 17, 2014 by in Jean
  Pinterest

  Wat uniek! Den Haag in het middelpunt van de belangstelling op 24 en 25 Maart 2014. Achtenvijftig wereldleiders en vele duizenden journalisten bezoeken onze stad voor de Nuclear Security Summit. Ook de President van AmerikaBarack Obama bezoekt de stad van Vrede en Recht en dit allemaal om de hoek bij mijn studio!

  Obama vind ik een zeer charismatische man. Vlak voor zijn bezoek aan Den Haag heb ik een portret van hem geschilderd. Ik ben tevreden over het resultaat van het portret van Barack Obama. Het is een mooie aanvulling voor mijn portretten portfolio. Als ik de mogelijkheid krijg, dan zou ik het graag persoonlijk aan de President schenken wanneer hij Den Haag bezoekt. Ik heb hem een uitnodiging gestuurd… wie weet komt hij bij mijn studio langs! Yes he can! Dan kan hij gelijk mijn Haagse Nachtwacht bekijken.

  Jean Elliot with the painting of Obama

  Share and Enjoy