• Opvallend Afval 2014

  Posted on september 2, 2014 by in Studio evenementen, What to make with kids
  Pinterest

  Studio Jean geeft een workshop kunst maken met afval voor kinderen tijdens de dag van Opvallend Afval! Kom je ook?

  Opvallend Afval

  ‘Opvallend Afval’ is een jaarlijks terugkerend evenement voor kinderen in de Haagse Bomenbuurt. Met afval afkomstig uit de Fahrenheitstraat en de Thomsonlaan  knippen, scheuren, plakken, schroeven en hameren de kinderen het afval tot ware kunstwerken. 

  ‘Kom knippen, scheuren, plakken, schroeven en hameren’

  Studio Jean onder anderen doet dit jaar ook weer mee! Op 13 september, van 11:00 tot 16:00, verzorgen wij een kunst workshop met afval. Er staan drie grote containers met Plastic, Papier en Rest Afval op het Kastanjeplein, waar iedereen kunst mee mag maken. Natuurlijk mag je ook je eigen gespaarde afval meenemen! Kinderen van 4 (onder begeleiding) tot 16 jaar kunnen deelnemen. Aanmelden is niet nodig, deelnemen kost €2,50 per persoon.

  Daarnaast zijn ook aanwezig van Vliet, het Haags Milieu Centrum die een leuke quiz voor kinderen heeft waar leuke prijzen mee zijn te winnen. Je kunt hier ook samen met je ouders een workshop compostbak maken volgen! PatchworkZ, Allerie, Repairkid, en het knutselmateriaal wordt geleverd door Emmaus en Kringloop Schroeder Kerketuinen. Voor versnaperingen wordt ook gezorgd… daarvoor bedankt, Bagels en Beans en Albert Hein.

  Kijk voor meer informatie ook op www.opvallendafval.nl

  Tot dan!

   

  Share and Enjoy