Online teken- en schilderlessen

Pinterest

Via onze digitale studio kun je vanuit je eigen huiskamer of keukentafel teken- en schilderles bij ons volgen. Verrassend leuk!

Online teken- en schilderlessen
We bieden je een blok aan van steeds 4 lessen van elk een uur. Elke week is er een les in de online studio. De lessen worden gegeven op zaterdagochtend om 10:00. In deze vier lessen behandelen we steeds een onderwerp in één bepaald medium. Dat kan zijn bijvoorbeeld in aquarel, pastel, olieverf, en nog veel meer. De onderwerpen kunnen zijn, een stilleven, of landschap, figuratief, of architectonisch werk. Zo werk je steeds met gevarieerde onderwerpen en materialen.

Software
Alle lessen worden gegeven via Zoom. Deze software is gratis en gemakkelijk te gebruiken. We geven je een handleiding zodat je precies weet hoe het werkt.

Materiaal
Het materiaal dat je nodig hebt voor de lessen kun je zelf aanschaffen. We laten je op tijd weten wat je precies nodig hebt. Als je het materiaal niet in huis hebt kun je het via onze handige bestellijst bestellen en dan heb je het snel in huis.

Ondersteuning
Alle lessen worden zo nodig ondersteund met, sjablonen en fotomateriaal wat exclusief voor onze online leerlingen beschikbaar is.

Kosten
De kosten voor vier lessen zijn 100 euro.

Inschrijven
Schrijf je in voor onze online teken- en schilderlessen! Stuur ons een e-mail met je contact gegevens en we maken binnenkort een afspraak met je.

Share and Enjoy