• Master Class 2018 – mengen met zes kleuren

  Posted on maart 1, 2018 by in Studio evenementen
  Pinterest

  Tijdens de Master Class 2018 mengen we met slechts zes kleuren een scala aan kleuren waarmee je hele verrassende effecten kunt creëren. Kennis die niet te missen is voor kunstenaars die verder willen komen met schilderen en de kwaliteit van hun werk willen verbeteren.

  pink-lemons-2
  Herken je dat? Je wil tijdens het schilderen een specifieke kleur mengen, maar wat zit er precies in en wat zijn de juiste verhoudingen? Je mengt en mengt totdat je er bij neer valt en nog heb je niet precies wat je nodig hebt. Je besluit je mengsel weg te gooien en het opnieuw te proberen. Zonde van je verf… Kleuren kunnen mengen is voor kunstenaars van onschatbare waarde en wordt vaak zo onderschat. Deze Master Class is bedoeld voor mensen die hun eigen schilderkunst serieus nemen en meer inzicht willen krijgen over het effect van kleur.

  Een Master Class voor kunstenaars die hun werk serieus nemen en de kwaliteit van hun schilderwerk willen verbeteren.

   

  Schrijf je in voor de Master Class 2018 en leer in drie lessen hoe je met slechts zes kleuren kunt mengen. De Master Class bestaat uit drie lessen van drie uur. Al het materiaal is bij de prijs inbegrepen: het lesboek, zes kleuren olie verf, papier en online materiaal.

  Les data zijn op:
  Zondag 25 maart, 1 april en 8 april van 14:00 tot 17:00.

  Deze Master Class van drie lessen kost €150,00 en is inclusief materialen, een lesboek, een paneel, pen en online materiaal en thee en koffie.

  Wat je leert:
  – Leer gemakkelijke kleuren mengen.
  – Leer wat een impact kleur op je leven heeft.
  – Verbeter de kwaliteit van je schilderkunsten.
  – Verbeter de kleurenharmonie in je schilderijen.
  – Wat voor grappen halen onze ogen met ons uit?
  – Experimenteer met wonderbaarlijke illusies hoe je ogen zich aanpassen aan de omgeving.
  – Maak een kleuren schema wat je later kan gebruiken tijdens je eigen schilder projecten en waarmee je een houvast creëert.
  – Meng alle tinten met slechts zes kleuren.
  – Leer hoe kleuren elkaar kunnen versterken en afzwakken.

  Schrijf je zo snel mogelijk in en stuur een e-mail naar info@studiojean.nl. 

  Very interesting Master Class, I learned and experimented a lot on mixing colours: it’s amasing to see how many possibilities you can obtain by mixing just 6 colours!!
  The workbook (very carefully prepared by Jocelyn and Jean ) will be very useful for the next paintings! Thank you! – Daniela Rapetta

  Share and Enjoy

2 Responses so far.

 1. Ineke van der Veen schreef:

  Ik heb genoten van de masterclass! Wat een fijn naslagwerk is het werkboek geworden en dat kan ik in mijn volgende schilderijen héél goed gebruiken. En die citroenen schilderen in een compleet andere kleur met alle nuances… En dat met alleen een paletmes… Een flinke klus, maar zó leerzaam! Dank Jean en Jocelyn, you’re the best!

  • Jocelyn Jones schreef:

   Graag gedaan Ineke! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over deze Master Class. De ervaring en kennis zal straks goed van pas komen als je aan je volgende schilder project werkt. Tot binnenkort weer, groeten Jean en Jocelyn