• De Haagse Nachtwacht

  Posted on maart 17, 2014 by in Jean
  Pinterest

  Denk je Nachtwacht, dan denk je al gauw Rijksmuseum in Amsterdam. Maar wist je dat er in Den Haag ook een Nachtwacht hangt! Wel iets kleiner maar net zo indrukwekkend.

  De Haagse Nachtwacht hangt in mijn studio, Studio Jean aan de Thomsonlaan 65. Deze kopie schilderde ik een aantal jaar geleden omdat Rembrandt een groot voorbeeld voor me is. Dit werk is het pronkstuk van mijn studio en trekt veel aandacht van voorbijgangers en toeristen. Naast de Nachtwacht hangen er ook nog negen zelf portretten, kopieën van Rembrandt in verschillende leeftijd fases. Het is alsof Rembrandt zelf waakt over de Nachtwacht. Wil je mijn Nachtwacht en Rembrandt portretten komen zien? Loop langs, bel aan, of maak een afspraak.Jean Elliot voor het schilderij De Nachtwacht

   

   

  Share and Enjoy