• Annual Dutch Art Fair

  Posted on maart 7, 2016 by in Studio evenementen
  Pinterest

  Het is een feit! Onze tentoonstelling ‘Faces from the Twenties’ staat 23, 24 en 25 september in het World Fashion Center in Amsterdam tijdens de Annual Dutch Art Fair 2016.

  Jean-Elliot-Faces-from-the-Twenties-de-VlugtZet het vast in je agenda! Tijdens deze tentoonstelling maak je een unieke tijdreis. Faces from the Twenties’ is een belevenis waarin de portretten van vrouwen uit de twintiger jaren tot leven komen. De tentoonstelling laat de spectaculaire make-over zien van kleine beschadigde zwart wit foto’s van studio Merkelbach, naar grote, krachtige en kleurrijke portretten. Met deze schilderijen nemen wij je mee  terug in de tijd, onder andere door de persoonlijke verhalen en geheimen die de vrouwen te vertellen hebben met hun eigen woorden. Ze maken je deelgenoot van hun gedachten en geheimen, als zij elk hun eigen verhaal vertellen.

  “Even lijkt de tijd stil te staan…..”

  De portretten overbruggen moeiteloos het tijdperk van honderd jaar en tonen de vergankelijkheid van het leven. Een ondeugend ogende dochter van een burgemeester, een bekende Nederlandse filmster, een vrouw van een verzetsheld en een charmante vrouw die later de moeder van Harry Mulisch zou worden. Allemaal zijn het dames op het moment suprême van hun leven. Gehuld in bont, juwelen en zijde hebben zij mij geïnspireerd om ze nu, bijna een eeuw later, opnieuw te vereeuwigen.

  Ontmoet ook andere kunstenaars die hun werk presenteren tijdens de Annual Dutch Art Fair en geniet ook van live muziek, een wijnproeverij en hoogstaande catering. Tot gauw!

  Toegangskaarten kosten voor de ADAF kosten bij de entree op 24 en 25 september €15,00 per persoon. Kaarten voor de VIP avond op 23 september zijn binnenkort al te verkrijgen. (Hiermee heb je het hele weekend toegang tot de tentoonstelling.) In de voorverkoop krijg je €5,00 korting. Met de Cultuurkortingkaart heb je gratis entree.

  Share and Enjoy

2 Responses so far.

 1. Peter Knip schreef:

  Hoi Jean, ik heb het in mijn agenda gezet. Ik kom samen met Michelle kijken in september. Wat een mooie locatie heb je weten te vinden. Groeten Peter.

 2. Muriël schreef:

  Wat gaaf Jean! Ik kom zeker kijken! Dan kan ik ze eindelijk allemaal zien…ben zo benieuwd! 🙂